Tank reiniging

Het reinigen van een tank is specialistisch werk en vraagt om een dito aanpak. Wij hoeven u ongetwijfeld niet meer bij te praten over het belang van tankreiniging en de risico’s wanneer hier niet of onvoldoende aandacht aan wordt geschonken. Vanaf het moment dat u Merpro B.V. opdracht geeft om een tank te reinigen, worden al uw zorgen uit handen genomen. Onze tankreiniging biedt garantie op resultaat, veiligheid en de volledige verzorging van het reinigingsproces van A tot Z.

Voorafgaand aan de tankreiniging maken wij ter plaatse een inventarisatie van de situatie. Wij zorgen voor alle benodigde veiligheidsmiddelen en regelen de papierwinkel die bij een tankreiniging komt kijken. Wij garanderen u dat uw tank na het proces brandschoon wordt achtergelaten. Wij laten u na de tankreiniging uiteraard niet met de rommel zitten en verzorgen ook de afvoer van het afval.

Uitvoering + Afval = Prijs.

Wilt u meer weten over tankreiniging? Vraagt u dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.