Chemisch reinigen

Merpro B.V. maakt gebruik van chemisch technisch reinigen, wanneer er chemicaliën nodig zijn om een volledige inwendige reiniging te realiseren. Denkt u hierbij aan het chemisch reinigen van koelers, warmtewisselaars, vaten, kolommen en leidingwerk. Deze methode kan vereist zijn om optimaal resultaat bij inwendige reiniging te kunnen garanderen. Het chemisch reinigen vindt plaats door gebruik te maken van een circulatie-unit, die op de te reinigen installatie wordt aangesloten. Op het gebied van chemisch reinigen is dit een zeer effectief proces.

 Wij maken voorafgaand aan het reinigingsproces samen met u een analyse (MSDS) van de stoffen, om vervolgens de juiste samenstelling van chemicaliën te bepalen. Tijdens de werkzaamheden van het chemisch reinigen worden metingen verricht en de temperatuur bijgehouden, om zo vast te kunnen stellen wanneer de verontreiniging definitief verwijderd is. Na afloop van het proces ontvangt u van ons een uitgebreid en gedetailleerd reinigingsrapport.Tot slot verzorgen wij naast het chemisch reinigen ook het handelen, verpompen en overpompen van (gevaarlijke/ADR) afvalstoffen.
 Wilt u meer weten over chemisch reinigen? Vraagt u dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.